maanantai 27. toukokuuta 2013

Kaupunkiloma Euroopassa – Turku!

Vietin viikonlopun lempikaupungissani Turussa. Entinen kotikaupunkini tarjosi avaran taivaan, piknikin Ruissalossa, ilta-aurinkoa Puolalanpuistossa, veljen ja ystävien seuraa. Lauantaina oli kesä ja sunnuntaina teimme veljen kanssa ei-mitään.

Ennen kuin pääsimme ei-minkään kimppuun, kävin katsomassa edellisviikonlopun Knit'n'Tag-tuotoksia jokirannassa. Napsin aina kuvia kun törmään mihin tahansa kivaan käsitöihin liittyvään ja kokoan niitä koneelle ideakansiooni. Laitan talteen kaikkea, mikä ilahduttaa tai inspiroi ja mitä haluan ehkä joskus kokeilla: malleja, tekniikoita, väriyhdistelmiä.

Jokiranta on täydellinen paikka käsityöhypetykselle, tai mille tahansa jutulle, joka tuottaa hyvää mieltä. Sinne ei kenenkään tarvitse erikseen mennä (paitsi turistien, kuten minun), ihmiset kävelevät rannassa joka tapauksessa. Suosikkipuuni olivat nämä:

WillaIris: Mummolassa kesällä 1980
Täältä löytyi tekijän oma pieni maininta graffitista. Ihana kokonaisuus, joka ei välity näistä pienistä yksityiskohdista. Ehdoton lempparini!

  Pyykkipojat!

 
Pitsiliinakukat!

Minä olen täällä..!

Annastiina: Trio

Åbolands hantverk rf: Fantasy
Samalla vähän Turku-fiilistelyä. Jokiranta esitteli parhaita puoliaan, sillanrakennustyömaakaan ei mahtunut tähän kuvaan.

Eksyin Henrikin pihakirppikselle siitä ohikulkeissain. Ostin kahdella eurolla tukevaa, mutta ei kuitenkaan jäykkää sinistä kangasta (joka tokikaan ei ole tämän sävyinen kuin kuvassa; ei näin kirkkaan sininen, vaan tummempi). Pohdin, että siitä saisi kivan hameen tai sortsit. Veli äänesti sortseja, joten nyt pitäisi vain löytää sopiva kaava!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti