sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä

Äiti kutsui viettämään äitienpäivää saatteella "Grilli on kuumana! Ei lahjoja!" Selvä pyy! ...Eikä sitten kuitenkaan...

Olen viime aikoina opetellut käpypitsin tekoa (siitä ehkä tuonnempana lisää), eli testaillut ja saanut aikaiseksi eritasoisia pieniä kokeiluja. Tänään minut valtasi kaipuu saada vaihteeksi jotain valmista aikaiseksi, ja tuntia ennen lähtöä mamman luo totesin, että jos olen tehokas, ehdin ehkä tekemään tuliaisiksi pienen pussukan. Kaava oli valmiina joulun jäljiltä, ja pääsiäisen ahkeroinnin jälkeen kaikki kankaani ovat nyt pestyinä odottamassa käyttöä. Siitä vaan valitsemaan, siis!


Vetoketjujakin minulla on sattumoisin kohtalainen valikoima, sillä ostin viime vuoden syksyllä pari sekalaista pussia Marimekon ystävämyynnistä. Ne sisälsivät mm. erivärisiä ja erimittaisia vetoketjuja. Alan olla aika iloinen ompelija, kaikkea löytyy varastoista kiinnisilitettävää tukikangasta myöten (jonka laitoin ohjeen mukaisesti päällikankaaseen kiinni), ja ompelukone on aina paikallaan valmiina käyttöä varten. Huippua!


Ihan söpö ja siisti tuli, tosin kankaat olisi voinut höyryttää suoremmiksi, jos olisi ollut enemmän aikaa, eli malttia :D


Äidin sanoin, "pussukoita tarvitsee aina".


Mäen alla hyppäsin autokyydistä ja poimin mammalle valkovuokot samasta paikasta kuin aina. Hyvää äitienpäivää, rakas mamma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti