lauantai 19. lokakuuta 2013

Lankapäivä Kouvolassa

Viikonloppuretki vuokra-autolla anoppilaan Kuusankoskelle tarkoitti myös vierailua Korialla Novitan tehtaanmyymälässä. Eka kerta minulle! Kiikarissa oli jo lopetettu Kelo, sillä lupailin juuri tällä viikolla työkaverille samanlaista virkattua lippapipoa kuin itselläni on. (Sen jälkeen tajusin, että Kelo on poistunut valikoimasta.) Eipä löytynyt Keloa, ja muutenkaan en niin vaikuttunut myymälästä. Odotin ehkä enemmän sellaisia tehtaanmyymäläjuttuja (jotain tosi löytöjä?). Mukaan tarttui kuitenkin tarjoushintaisia keriä, jotka ovat vissiinkin poistuvia värejä. Nyt ostin kyllä ihan vaan varastoon vastaisuuden varalle sukkalangoiksi, kun puolisokin totesi, että olisipa ollut tylsää, jos olisin lähtenyt sieltä tyhjin käsin, kun varta vasten mentiin. :)


Jatkoimme Kouvolan keskustaan, ja jatkoimme Japanista tuttua turisteilustrategiaamme - puoliso lähti levyostoksille, minä käsityökauppoihin. En tajunnut tutkia Kouvolan mahdollisuuksia etukäteen, mutta halusin Taitoshopiin, jonka olen bongannut aiemmin. En millään hennonnut jättää sinne syötävän kauniin värisiä Austermannin Step-lankoja. Sukkalangoiksi ne on ilmeisesti tarkoitettu, mutta punaisemmasta aion neuloa sellaisen ainaoikein-kolmiohuivin. Pohdin, että tulisiko violetista sukat ihan minulle itselleni..! En osaa sanoa, montako vuotta sitten olen viimeksi pitänyt neulomani sukat itselläni. (Tämä projekti luultavasti hautautuu taas hetkeksi kaikkien muiden suunnitelmien alle...) Lisäksi löysin kivan lapasohjevihkosen, jossa on ohjeet mm. muutamiin kauniisiin maakuntalapasiin.


Jatkoin matkaani ja päätin piipahtaa Eurokankaassa, kun se sattui tulemaan vastaan. Ja kas vain, retken innoittaja löytyikin sieltä!


Olinpa kokonaan unohtanut, että Eurokangas myy nykyään Novitaa. Nämä poistokerät maksoivat 3€/kerä. Luumunvärisestä syntyy toivottavasti pian pipo, pari ostin jemmaan ihan varmuuden vuoksi.

Kirpputori Kylähullusta löysin vielä muliinilankoja, 50 senttiä/kpl. Ehdin valitsemaan nämä kirjontainnostusta odottelemaan, sitten kirppis meni kiinni. Hyvä niin, johan tämä riittikin..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti