lauantai 18. tammikuuta 2014

Paita kuulokepiuhalle

Pääsin mukaan kaverin käsityökerhoon. Kaipasin ensimmäiseen kokoontumiseen pientä, helposti mukana kulkevaa projektia, jota tehdessä keskustelu entuudestaan tuntemattomien ihmisten kanssa sujuisi.

Virkkurin virkkaamalla päällystetyistä johdoista (tai jostain) sain joskus ajatuksen neuloa kuulokepiuhojen ympärille suojan icord-tekniikalla. Tämä pulpahti mieleen ennen käsityökerhoa. Täällä oli saatu sama idea, ja linkin takaa löytyy myös ohje videoineen.

Ensin teki mieli valita kirkas turkoosi tai vaaleanvihreä puuvillalanka työhön. Sitten pohdin, että ehkä neutraalimpi väri on parempi. Harmaa siis! Neuloin ja olin muutaman päivän kävelymusiikitta kunnes valmista tuli. Ensimmäinen ajatus: nää näyttää ihan stetoskoopilta! Harmaa ei sittenkään tainnut olla se paras vaihtoehto...


Uutuudennihkeät piuhat eivät nyt mene solmuun, mutta toisaalta kokonaisuus on aika massiivinen. Myös painava, enkä ole varma, meinaavatko kuulokkeet sen vuoksi pudota herkemmin korvista (vaiko kaikkien pipo- ja huivikerrosten vuoksi). Onneksi tämän voi aina purkaa! Ja kokeilla vaikka niitä kiinteitä silmukoita. Yleensä mietin ja suunnittelen niin paljon, että tällaisia huteja tulee harvoin.


Annan tosin vielä armonaikaa paidalle ja jatkan testaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti