maanantai 6. tammikuuta 2014

Pipoja, pipoja – Luovuushaaste osat 2&3

Luovuushaaste 2013 – hetkinen, tämänhän piti olla jo menneen talven lumia (eiku viime vuoden vesisateita)... Sanoisinko, että ylitin itseni, kun viisi itse tehtyä asiaa valmistuivat viime vuoden puolella. Luovuttamatta on edelleen kaksi...

Nämä kaksi pipoa sentään sain käsistäni viime vuoden puolella (siis vuoden toiseksi viimeisenä päivänä), tämä päivittäminen vain tökkii. Syytän lomaa: päivät lipuvat ohitse aivan huomaamatta ennen kuin oikeastaan edes alkavat! Ohje oli taas se sama Novitan.

Tämä violetti pipo lähti postissa entiselle työkaverille Janinalle. Oikeastaan väri valikoitui Janinan pipoon sillä perusteella, että värin nimi on Luumu! (Tärkeä asia, jonka unohdin tietysti saatteessa kertoa.)


Sinisen pipon sain ojentaa saajalle E:lle ihan itse.

  

Violetti pipo valmistui oikeastaan jo keväällä, jolloin tuumasin, että eihän sitä nyt enää tarvitse, lähetän sen sitten syksyllä. Ja, noh, syksyähän tässä edelleenkin elellään, ainakin säiden puolesta.

Vihreänkirjavan langan ostin erästä huivia varten, mutta totesin sen sitten kuitenkin olevan liian ohutta kaveriksi ajatellun langan kanssa. Siitäpä tuli ihanat tupsut näihin pipoihin!

 
Tajusin vasta näitä kokeillessani, että omaan pipoon virkkasinkin muinoin kapeamman lipan, kun ohjeen mukainen lippa näytti mielestäni oudolta (/en osaa tehdä sitä oikein). Enpä jaksanut näitä enää muuttaa, mutta ihan hyvät lipat nämäkin kai ovat.

2 kommenttia:

  1. Jippii! Huima kiitos piposta ja sen osuvasta värityksestä :D Hyvin täytti tehtävänsä tänään, ja lippakin on ihan sopivan kokoinen. Pipo sai erityismaininnan täällä: http://lovingluumu.blogspot.fi/2014/01/menneesta-ja-tulevasta-ii.html :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, sattumoisin huomasinkin :) Lippa on kevätauringossa myös ihan funktionaalinen. Sit kun se vaan alkaa pilkahdella ja nousee vähäsen korkeammalle..! Kiireessä unohdin tosiaan sen tärkeän väriasian mainita, vaikka oikeastaan siitä koko idea sai alkunsa... :D

      Poista