keskiviikko 11. syyskuuta 2013

11. Matkalaulu

Tarkistin jälleen päivän inspiraatiokappaleen iltapäivällä, eikä täksi päiväksi tiedossa ollut kuin kauppareissu. (Muuten olisin varmaan kuvannut itseni pyörän selässä.) En oikein välitä PMMP:stä, mutten nyt tarttunut siihen, vaan ajatukseen matkasta.

Olen tehnyt käsitöitä melkeinpä niin kauan kuin muistan. Kuitenkin minulla on sellainen tunne, että olen vasta aloittanut jotakin. Tai niinhän olenkin: tämän blogin! Rohkaistuin perustamaan käsityöblogin, kun tunsin opetelleeni kyllin montaa tekniikkaa ja käsitöiden tekemisestä tuli jossain vaiheessa entistä tärkeämpää minulle.

Mutta se Matkalaulu: toivon, että matkani käsitöiden kanssa jatkuu, jatkuu vaan. Tänä keväänä yksi unelmani toteutui, kun sain oman työpisteen käsitöiden tekemistä varten. Ompelukone saa olla siinä esillä, valmiina käytettäväksi. Tänään työpisteeni saatiin entistä valmiimmaksi, kun kiinnitimme hyllyjä seinään. Hyllyyn saan kaiken tarvittavan käden ulottuville! Kuvassa iloitsen mahtavasta työpisteestäni (ja siitä, että saimme vihdoin aikaiseksi kiinnittää hyllyt seinään).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti