tiistai 17. syyskuuta 2013

17. Storytime

Päivän inspiraatiokuva Riikalta teksteineen oli niin inspiroiva, että kaivoin koneelta kuvan kesän Japanin-reissulta. Biisin taas skippasin, kun Nightwish ei ole oikein mun genreä. Kappaleen nimi kuitenkin sopii ihan hyvin tähän(kin) päivitykseen, olenhan näiden omakuvien myötä intoutunut kirjoittamaan itsestäni tänne enemmän kuin ikinä oli tarkoitus, onhan tämä käsityöblogi.

Sain äidiltäni (terkkuja vaan ja kiitos, mamma!) ennen matkaa mummo-Eccot, joista olin haaveillut jo pidemmän aikaa. Väri on mielestäni pappa (ehkä, koska mun papalla oli harmaat kengät? Vaikka ei näissä ole harmaata kuin vähän), enkä olisi uskaltanut ostaa näitä kaupasta. Kuitenkin sillä hetkellä, kun laitoin ne ensi kertaa jalkaan, rakastuin mitä parhaisiin pappakenkiini. Tyylikkäät JA hyvät jalassa.

Japanissa kadutkin ovat kauniimpia, joten intouduin ikuistamaan pappakenkäni kauniin värisellä katukiveyksellä. Matkoilla parasta on nämä arkiset yksityiskohdat. Kuvia turistikohteista ovat nettisivut ja matkaoppaat pullollaan, mutta ne eivät kerro, että Japanissa saatat törmätä niin kauniin väriseen katukiveykseen, että haluat ottaa siitä kuvan. Tämän jälkeen otin jokusen muunkin vastaavanlaisen kuvan esim. kaivonkansista.


Ps. Lukijapalautteen (hih) johdosta kertaan, että postaamani omakuvat liittyvät Emmon kehittelemään omakuvahaasteeseen, jossa tarkoituksena on ottaa suomalaisen musiikin inspiroima omakuva joka päivä syyskuun ajan. Päivän kappale kerrotaan Emmon blogissa aina aamulla. Syyskuun jälkeen Neulatyyny palaa ruotuun ja käsittelee jälleen lähinnä käsityöasioita.

2 kommenttia: